4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Aktaş'tan kulüp ziyareti

Seçim çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve belediye meclis üyesi adayları, İnegölspor ve Gençlergücü Spor kulüplerini ziyaret etti.

AK Parti İnegöl İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde, İnegölspor tesislerinin şehir dışına alınması ve Gençlergücü Spor Kulübü için tahsis edilen arsaya tesis yapılması konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Her iki projenin de seçim yatırımı olmadığını ifade eden Başkan Aktaş, İnegölspor’un İnegöl’ün gözbebeği olduğunu belirtti. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bütün adaylar seçim döneminde İnegölspor’a gelerek İnegölspor ile ilgili bir sürü proje açıklıyorlar. Seçim tamamlandıktan sonra ise bir daha bırakın İnegölspor’un maçlarını izlemeye gelmeyi İnegölspor’un kapısının önünden bile geçmiyorlar. Ancak biz göreve seçildiğimizin hemen akabinde göreve başlayarak 1 yıl başkan olarak 2 yılda onursal başkan sıfatıyla İnegölspor camiası ile iç içeydim. İnegölspor’u anlatmaya gerek yok. İnegölspor aldığı başarılar ve Türk futboluna kazandırdığı yıldız isimlerle futbolda bir marka olmuş durumda.” dedi.

Marka değeri büyük İnegölspor’a mevcut tesislerin yakışmadığını belirten Başkan Alinur Aktaş, “Hedefimiz tesisleri şehir dışına taşımak ve Bursaspor’un Özlüce tesislerinin bir benzerini İnegölspor’a kazandırmaktır. Yap-İşlet-Devret veya Belediye ve İl Özel İdare’nin imkânlarıyla bu projenin altından kalkılabilinir. Söz konusu proje yeni dönemin öncelikli projeleri arasındadır.”dedi. Son olarak klasman grubu karşılaşmalarında İnegölspor’a başarılar dileyen Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak İnegölspor’un her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Aktaş’ın İnegölspor’un hala şeref başkanı olduğunu ifade eden İnegölspor Başkanı Abdullah Ezim, “Demokrasin vazgeçilmez unsuru olan yeni bir seçimin arifesindeyiz. İlk önce seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Belediye başkanımızın açıkladığı projeleri bizlerde seçim yatırımı olarak görmüyoruz. Çünkü daha önce bu projelerini bizlere ve kamuoyuna açıklamıştı. Biz İnegölspor olarak İnegölspor’un kurumsallaşması çalışmalarında desteklerini bekliyoruz.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 17:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?