3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Altepe oyunu kullandı

BAŞKAN ALTEPE OYUNU KULLANDI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, genel seçimlerde oyunu Çekirge Mahallesi'ndeki 1. Murat İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Başkan Altepe, eşi Hüsniye Altepe ve çocuklarıyla birlikte geldiği 1. Murat İlköğretim Okulu'nun 1058 numaralı sandıkta 46 sıra numarasıyla oyunu kullandı. 12 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli gün olduğunu belirten Altepe, "Bugün tarihi bir gün. Bursa tarihi bir gün yaşıyor. Bizler de vatandaşlık görevimizi yaptık. Tarihi bir eşiği daha aşmış oluyoruz. İnşallah bugün kullanılacak oylarla birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başlamış, yeni bir hükümet kurulmuş olacak" dedi.

Türkiye'deki istikrarın devam etmesini temenni eden Altepe, "Bizim hedefimiz, Türkiye'nin hızlı kalkınmasının, gelişmesinin, istikrarın devam etmesidir. Türkiye'de sivilleşme ve demokratikleşme, Avrupa Birliği (AB) yolundaki, gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkma yolundaki adımların hızlı şekilde atılmaya devam etmesini istiyoruz. Türkiye güzel bir süreç yaşıyor ve özellikle son 10 yılda oldukça iyi bir çizgi sürdürüyor. Seçimin sonucunda Türkiye güçlü bir hükümetle buluşur ve etkin icraatleriyle birlikte dünyanın en etkin ülkelerinden biri olur" diye konuştu.

BAŞKAN ALTEPE OYUNU KULLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 15:50:05
Güncelleme :12 Haziran 2011 Pazar 16:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?