3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Altepe'den çiftetelli şov!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik'te katıldığı bir Roman düğününde çiftetelli oynadı.

Mehmet Badaş ile Hayriye Cicili (Badaş) çiftinin Bayraktar Düğün Salonu'nda yapılan düğününe Recep Altepe ile AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Cemal Aydın ve partililer katıldı.

Gecede konuşan Bursa Roman Kültürü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Efkan Özçimen, tüm Romanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu ancak toplumun zaman zaman kendilerini kabullenmekte güçlük çektiğini söyledi. Bu zamana kadar kendilerine sadece AK Parti'nin sahip çıktığını belirten Özçimen, bu karşılıklı güven ve saygı alışverişinin 29 Mart'ta sandıkta da kendini göstereceğini söyledi. Altepe ise Roman vatandaşların bugün olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olacaklarını söyledi.

Törene katılan Altepe, Mehmet-Hayriye Badaş çiftini tebrik ederek genç çifte 100 TL para taktı. Düğün masraflarını üstlendiği öğrenilen Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Cemal Aydın Aybey ise geline 50 TL verdi.

Ardından davul-zurna eşliğinde gelin ve damatla karşılıklı oynayan Altepe, Roman gecesinde adeta moral buldu. Altepe, oyunu ile Romanlara bile taş çıkardı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 17:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?