4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Altepe'den eğitime destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Komisyonu Başkanı Fahrettin Gülener ile komisyon üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

BTSO Eğitim Komisyonu Başkanı Fahrettin Gülener, Başkan Altepe’ye, BEGEV ile başlayan eğitim serüveninin yeni oluşumu Bursa Tasarım Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni (BUTGEM) hakkında bilgi verdi.

Eğitim Komisyonu olarak BTSO’yu çok büyük bir güçle temsil ettiklerinin altını çizen Gülener, “Gençlerimizin meslek sahibi olabilmeleri için kurulan bir komisyonuz. Çalışmalarımızda ‘sürekli eğitim’ için neler yapabileceğini araştırıyoruz. Ara insan gücü eğitme kampusu yaptık. Ortaklığımızın sizin desteğinizle güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa’nın her zaman ileriye gitmesi gerektiğini, bunun da ancak eğitimle olabileceğini vurguladı. İnsanların kendilerini yetiştirmeleri ve beceri sahibi olmalarının muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada en önemli faktör olduğuna dikkati çeken Başkan Altepe, “Bursa’nın eğitim seviyesini yükseltip kalitemizi artırmaya yönelik çalışmalarımız sürüyor. Kültür ve medeniyetin başkenti olan Bursa’nın kalitesi üretiminin ve eğitim düzeyinin artmasıyla doğru orantılı olarak yükselecektir. Bu kentin ve gençlerin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Bu arada Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Bursa Şube Başkanı İhsan Sertbarut ve Türk Eğitim Vakfı Bursa Şube Başkanı Erdem Birmaç ile yönetim kurulu üyeleri de Başkan Altepe’yi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 14:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?