3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Altepe'den kart var

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 29 Mart tarihinde oturan Recep Altepe, halkla ilişkiler hamlesi başlattı.

Osmangazi Belediye Başkanı iken hemşehrilerinin mutlu ve üzüntülü anlarında yanında olmaya çalışan Recep Altepe, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda da doğum, düğün ve cenaze heyecanına tebrik ve başsağlığı kartlarıyla ortak oluyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, kent genelindeki bütün doğum, düğün, cenaze sahiplerini tespit edip Başkan Recep Altepe'nin imzasıyla kart gönderiyor. Başkan Recep Altepe, yeni işyeri açan kişilere de , "Başta aileniz olmak üzere kentimiz ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olmasını, hayırlı kazançlar getirmesini dilerim" temennisinde bulunuyor.

Cenaze sahiplerine de, "Acınızı paylaşıyor, merhuma Allah'tan rahmet, dost ve yakınlarına sabırlar diliyorum" diyen Altepe, yaş gününü kutlayanlara ve yeni evli çiftleri de unutmuyor. Altepe, bebeği olan çiftleri de, "Bebeğinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim" temennisinde bulunuyor.

Başkan Recep Altepe, hemşehrilerinin mutlu ve üzüntülü günlerinde yanlarında olmayı hedeflediğini belirterek, "Biz kenti hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye talip olduk. Onların sevincini ve acısını paylaşmalıyız. En mutlu ve üzüntülü günlerinde yanlarında olmayı istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 14:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?