4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Altepe'ye ziyaretçi akını

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Recep Altepe, ilk hafta başı mesaisinde de ziyaretçi akınına uğradı.

Başkan Altepe, Bursa'nın fethinin 683. yıl dönümü kutlamalarının ardından tarihi belediye binasında tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Başkan Altepe'yi onlarca vatandaşın yanı sıra Bursa Esnaf Odaları Birliği, Veteriner Hekimleri Odası, Mahrukatçılar Odası'nın başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Türk-İş 8. Bölge Temsilcisi Mehmet Kanca ve Karayolları Bölge Müdürü Turgay Mesci de ziyaret etti. BESOB Başkanı Arif Tak, Büyükşehir Belediyesi'ndeki yeni dönemin Bursa'ya ve Bursalılar'a hayırlı olmasını temenni ederek, Başkan Altepe'ye de başarılar diledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Bursa'nın dünya kentleri arasındaki yerini alması için tüm kent dinamikleriyle birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, Türkiye denince akla Bursa'nın geleceğini belirtti. Bursa'nın herkesin etrafında birleşmesi gereken ortak bir değer olduğunu ifade eden Başkan Altepe, vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?