4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Bozbey esnafla buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Ticaret Merkezi’ndeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kriz ortamının esnaf üzerindeki etkilerini hafifletmek için elinden geleni yapacağını ifade eden Bozbey’i büyük ilgiyle karşılayan Nilüfer Ticaret Merkezi (NİLTİM) yönetimi ve esnafı, bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü Bozbey’e teşekkür ettiler. Kriz döneminde esnafın ve üreticinin zor durumda olduğunu kaydeden Bozbey, “Bizler sizin ticari hayatınızı kolaylaştırabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Nilüfer Ticaret Merkezi’nin altyapı hizmetlerinin inşaatlar biter bitmez tamamlandığını belirten Mustafa Bozbey, “Altyapı ile ilgili kuruluşlar çalışmalarını tamamlamadan bizler yol-altyapı çalışması yapmayı tercih etmiyoruz ama buradaki esnafımızın ihtiyacını gidermek için, ulaşımı kolaylaştırmak için bu bölgedeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

NİLTİM Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Öztunalı ise, şimdiye kadar esnaf ve üreticilere verdiği destekten ötürü Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek, “Nilüfer Belediyesi ailesi olarak bizlere şu ana kadar ihtiyaç duyduğumuz her an koşarak yardıma geldiniz. Yetkinizin dışındaki konularda da yol gösterici oldunuz. Bizim size, sizinde bize desteğiniz uzun yıllar devam edecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 13:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?