3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Bozbey'den beldelere ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 29 Mart seçimlerinden sonra Nilüfer Belediyesi’ne bağlanacak beldelerde temaslarda bulundu.

Vatandaşların hizmet taleplerini öğrenmek amacıyla ilk olarak Gölyazı ve Görükle beldesine ne giden Başkan Bozbey, belde halkının dilek ve şikayetlerini dinledi.

İlk olarak Gölyazı beldesindeki meydanda halk ile buluşan Bozbey, Gölyazı’nın eşsiz güzellikleri ve doğal yapısıyla turizm için bir cazibe merkezi olabileceğini, ama bugüne kadar bu özelliklerin doğru değerlendirilemediğini belirterek, “Gölyazı’da belki de en büyük mesele işsizlik. Turizm hareketlendirilirse eminim bu sorun kalmayacaktır” dedi.

Bozbey, sağlık ocağı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Gölyazı halkına, “İlçemize bağlandıktan sonra gerekirse biz buraya doktor ve hemşirelerimizi yönlendiririz. Türkiye’ye örnek bir sağlık projesi uygulayan Nilüfer Belediyesi elbette sizleri de kucaklayacaktır” dedi.

Görükle’de de bütün esnafı gezen Bozbey, Sezen Kıraathanesi’nde Görüklelileri dinledi. Mustafa Bozbey, Görükle’nin yeni yerleşim yeri olması nedeniyle Nilüfer ile benzer sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Beldelerimizdeki sorunları biliyor ve buna göre hizmet planlaması yapıyoruz. Nilüfer’in her noktasına olduğu gibi yeni mahallemiz olacak beldelere de eşit hizmet götüreceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 15:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?