4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Bozbey'den destek teşekkürü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Tunaboylular ve Deliormanlar ile Posoflular ve 93 Muhacirleri derneklerine on yıldır verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bozbey, seçim gezilerine Tunaboylular ve Deliormanlar ile Posoflular ve 93 Muhacirleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma dernekleriyle devam etti.

İlk olarak Karaman’daki Tunaboylular ve Deliormanlar Derneği’ni ziyaret eden Bozbey, 10 yıldır yürüttükleri ortak çalışmalardan dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Yeni dönem ile birlikte özellikle Hemşeri Dernekleri Yerleşkesi’ni hayata geçirerek ilişkiler bir üst boyuta çıkacak. Ben eminim derneklerimizle olan karşılıklı uyum ve anlayışımız artarak devam edecek. Bugüne kadar bana ve çalışma arkadaşlarımıza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Ardından Posoflular ve 93 Muhacirleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Dernekleri’nin merkezlerini ziyaret eden Mustafa Bozbey, Bursalılığın ortak bir kültür olduğuna işaret ederek, “Derneklerimizin Bursa’ya kattığı değer yadırganamaz. Hemşeri derneklerimizin Bursa için alınacak kararlarda söz sahibi olmasını diliyoruz” dedi.

93 Muhacirleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Ateş, Mustafa Bozbey’in iyi ve kötü günde yanlarında olduğunu hatırlatarak, “Bizler Sayın başkanımızla her zaman yan yana olduk. O bizim ailemizden biri. Bizlere bu güne kadar sundukları için ona sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zülali Çağlayan ise, “Bizlerin Nilüfer’de kendi evimizde hissetmemizi sağladı. Nilüfer’in çağdaş, aydınlık bir geleceğe ulaşacağına olan inancımız tam” diyerek Bozbey’e başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 11:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?