3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Bozbey'e BTSO ziyareti

BTSO Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, üçüncü kez seçilen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetim kurulu üyeleri, seçimlerden zaferle çıkan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i Alaaddinbey hizmet binasındaki makamında ziyaret etti. Sönmez, Nilüferlilerin desteğini alarak üçüncü defa başkanlığa seçilen Bozbey'i tebrik ederek, "Hizmetlerinizi anlatmış, kendinizi sevdirmişsiniz, kamuoyu da sizi takdir ederek üçüncü defa seçmiş. Bu başarınızı tebrik ediyoruz. Yerel yönetimlerden birisi de biz sayılırız, çünkü bizler de ortak fayda kuruluşuyuz. BTSO olarak gönlümüzün sizinle olduğunu ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan her türlü etkinlik ve iş birliğine hazır olduğumuzu bir defa daha vurgulamak istiyoruz" diye konuştu.

Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Bozbey de, Nilüfer'de çoğunluğun desteğini aldığını vurgulayarak, "Yıllardır insan ayırımı yapmadan, siyasi görüşüne bakmadan hizmet ürettik. Onun karşılığı olarak da Nilüferliler bizi yeniden göreve getirdi. Bizler de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Oda olarak sizin de desteğinizi almak bizleri mutlu edecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 19:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?