6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Başkan Dönmez yuvaya döndü

BAŞKAN DÖNMEZ'DEN MECBURİ DÖNÜŞ

Daha önce Mustafa Sarıgül önderliğinde partileşen Türkiye Değişim Hareketi'ne katılan Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez, tekrar CHP'ye geri döndü.

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün önderliğinde partileşme yolunda hızla ilerleyen Türkiye Değişim Hareketine 3 Aralık 2009 tarihinde katılan Erkan Dönmez, düzenlenen törenle eski partisi olan CHP'ye tekrar geri döndü. Referandumla alakalı düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, konuşmasının ardından Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez'in partiye geri döndüğünü söyledi. Toplantının ardından Dönmez'e, CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer tarafından parti rozeti takıldı. Milletvekili Tüzün, "Belediye başkanımız Erkan Dönmez'in partiye geri dönüşünü kutluyoruz. Dönmez'in, izin süresinin dolduğunu, yuvasına partisine, laik demokratik cumhuriyetin kurucusu, bundan sonraki Türkiye'nin güvencesi olan CHP'ye geri döndüğü için mutluyuz" dedi.

Başkan Dönmez, yaklaşık 8-9 aylık bir izin döneminin ardından tekrar yuvaya dönmenin sevincini yaşadığını belirterek, "Umut ediyorum ki, bu 8 aylık süreyi kısa bir zaman içerisinde kapatıp, tekrar CHP'de olmanın sevincini yaşarız. CHP'den, 2 dönemdir Kurşunlu belediye başkanlığı yapmaktayım. Kurşunlu'ya sosyal demokrat anlayışı içerisinde özel bir belediyecilik, yansıttığımızı, elimizden geldiği hizmetleri birbiri ardına sıralayarak projeler yapmaya çalışmaktayız. Bundan sonrada laik ve demokratik anlayış içerisinde çalışmaları sürdüreceğiz. Büyük işler başaracağız" diye konuştu.

BAŞKAN DÖNMEZ'DEN MECBURİ DÖNÜŞ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 17:20:04
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 17:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan Can IP: 212.156.58.xxx Tarih : 1.09.2010 12:06:15

Allah aşkına sanki çok mühim bişey çok mühimde bir olay!! Bursanı İnegöl İlçesinin Kurşunlu Beldesinin Belediye Başkanı CHP ye geçse ne olur Başka partiye geçse ne olur..Ceviz kabuğunu doldurmayacak saçma sapan şeylerle meşgul olacağınıza daha önemli şeylere bakalım..

Örneğin, İnegöl'ün bu acınası hali ne olacak?

Kış gelince insanlar kirli hava sebebi ile gene zehirlenecekler?

Her gün insanlar kazalarda, cinayetlerde can veriyor..

Bunlar ne olacak..

Küçücük bir alevi köyünün belediye başkanından kimene..