3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Dündar tahterevalliye bindi

Osmangazi Belediyesi, Bursa'nın turistik mekanlarından olan Çekirge Armutlu Meydanı'nı yeniden düzenleyerek hizmete açtı. Başkan Mustafa Dündar, açılış sonrası tahterevalliye binerek çocuklar gibi eğlendi.

Şehrin turistik açıdan en hareketli bölgelerinden olan Armutlu Meydanı'ndaki mevcut alanlar Osmangazi Belediyesi tarafından güzel bir çehreye kavuşturuldu. Turistik bölge olduğu halde tuvalet sıkıntısı çekilen alana kadınlar ve erkekler için umumi helalar yapıldı. Tarihi Horhor Çeşmesi'nin çevresi de düzenlenirken, bölge halkının rahat nefes alması için yaklaşık 435 metrekarelik bir park ve çocuk oyun alanı yapıldı. Konforun ön planda tutulduğu projede oturma grupları gölgeliklerle kaplandı.

Yaklaşık 200 bin TL'ye mal olan proje kapsamında Çekirge Meydanı'ndaki otobüs durakları ve alanın zemini ile meydana bağlanan merdivenler de elden geçirildi. Park içinde bulunan tuvaletlerin hasılatının Çekirge Spor Kulübü'ne kalacağı öğrenildi.

Meydan düzenlemesinin uzun yıllardır konuşulduğuna dikkat çeken Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Çalışmanın tamamlanarak dönemimizde açılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Yapılan düzenlemenin bölgeyi ciddi anlamda rahatlatacağını düşünüyorum" dedi.
Açılış kurdelasını kesen Başkan Dündar, parktaki tahterevalliye binmeyi de ihmal etmedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 16:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?