3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Dündar verdiği sözü tuttu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 29 Mart seçimleri öncesi Küplüpınar Mahallesi’nde kendisinden tekerlekli sandalye isteyen engelli vatandaşı unutmadı.

Dündar, Küplüpınar Mahallesi’nin sevilen sakinlerinden biri olan Recep Birol’u bularak, akülü araba hediye etti. Mahalle Muhtarı Kemal Konuşkan ile Birol’ü ziyaret eden Dündar, Birol ailesiyle sohbet ederken, Osmangazi Belediyesi’nin engellilere yönelik hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Dündar, Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından kurulan Engelli Danışma Merkezi (OSEM) ve Engelli Bakım Merkezi (OBAM)’da çok başarılı çalışmalar yapıldığını anlattı.

Dündar, “Bir taraftan merkezlerimizde önemli çalışmalar yapılırken, diğer taraftan bize ulaşamayan engelli vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmak için çaba gösteriyoruz. İhtiyaç sahiplerine engelli araçları temin ediyoruz. Engellilere yönelik çalışmalarımızı daha da geliştirmek istiyoruz” dedi.
Yeni elektrikli arabasına binen Recep Birol, Dündar’la beraber mahallede kısa bir gezinti yaptı. Mutluluğu gözlerinden okunan engelli vatandaş, Başkan Dündar’a teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 12:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?