3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan hayvanat bahçesine el attı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Soğanlı’daki ‘Hayvanat Bahçesi’ni cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Altepe, Türkiye’nin en büyük ikinci hayvanat bahçesini gezdi. Daha önce Havuzlupark, Hünkar Köşkü, Dobruca Tesisleri’nde yaptığı incelemeler sonrası buradaki eksikliklerin giderilerek halka açılması talimatını veren Başkan Altepe, Soğanlı Hayvanat Bahçesi’ni de insanların öğrenecekleri, eğlenecekleri ve dinlenecekleri bir mekan haline getireceklerini bildirdi. Hayvanat bahçesinin yıllardır istenilen performansı gösteremediğini söyleyen Altepe, yeni düzenlemelerle mekanın hareketlendirileceğini bildirdi.

Başkan Altepe, “11 yıldır beklenen verimin alınamadığı Soğanlı Hayvanat Bahçesi'ni canlandırmak için gerekeni yapacağız” dedi.
Vatandaşların, özellikle çocukların hayvanları yakından tanımaları gerektiğini kaydeden Altepe, “Vatandaşlarımızın en iyi hayvan türlerini görmeleri için çalışma yapacağız. Burayı, insanların sık sık ziyaret ettiği, cıvıl cıvıl bir yer haline getirmek istiyoruz. Mekanın çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılandığı bir yer olmasını hedefliyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 12:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?