4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Keskin seçim turunda

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Güllük, Ortabağlar ve Mimar Sinan Mahallesi'nde vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

Güllük'te Ehli Beyt Camisi yanından başlayan seçim gezisi esnaf ve kahve ziyaretleriyle devam etti. Vatandaşlar ve çocuklar Keskin ile selamlaşmak için birbirleriyle yarıştı. Gördüğü ilgi karşısında şaşkına dönen Keskin vatandaşların sıkıntılarını dinlemeyi ihmal etmedi. Özgen Keskin çocuklar ile bol bol ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

Çalışmalara ara vermediklerini ifade eden Özgen Keskin, "Hiç bir şekilde durmak yok hizmete devam. Bu duygularla, bu güzelliklerle halkımızın dertiyle dertleşerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sinandede Mahallesi'nde 'ver gecekondunu al daireni' sloganıyla yola çıktığımız projede tapularımızı dağıttık. Vatandaşlarımızın mutluluktan gözleri dolu doluydu. Böylesi bir mutluluk ile programımıza başladık. Hizmetlerimize, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız balkonlardan sarkıyor, el sallıyorlar. Bizde bu ilgiye layık olabilmek için 2. dönemde daha büyük güçle çalışmak üzere kollarımızı sıvadık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 18:33:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?