3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkan Kurtulan teşekkür yemeği verdi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinin yeni Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kendisine destek verenlerle bir araya geldi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen yemekli toplantıda, Başkan Kurtulan, eşi Necibe Kurtulan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mine Borazan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fethi Fıskıye, davetlileri kapıda karşıladı. Geceye AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra, Başkan Kurtulan’ın proje kurmayları, seçim komitesi ve çok sayıda partili katıldı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "Demokrasi tarihimizin çok güzel hatıraları hafızalarımıza kazınmıştır. Artık sayın milletvekilimizin Ankara’da vereceği destekle projelerimizi hayata geçireceğiz. İyi bir kadro ve güzel bir organizasyon ile buraya kadar geldik. Ertelenmiş meseleleri çözmek için, diğer partilerden farkımız var. Sizlere, burada olamayan, ancak başarıya ulaşmamızda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu da konuşmasında, "Uzun ince bir yoldayız. Bu başarı sizlerin, bütün dostların başarısıdır. El ele vererek bu başarıyı sağladık. Şimdi bizlerden Mustafakemalpaşa’nın beklentileri var. Zafer sarhoşu değiliz. İnsanlarımıza, ‘elim kırılsaydı da bunlara oy vermeseydim’ dedirtmeyeceğiz. Şimdi artık hizmet zamanı, bunu da yine el birliği ile başaracağız, çünkü bizde ben anlayışı yok, biz anlayışı var. Yerel ve genel iktidarın Mustafakemalpaşa için yapması gerekenleri birleştireceğiz. Gözlerinizde hizmet coşkusunu görüyor ve sizleri kutluyorum. Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a ve ekibiyle birlikte sizlere hayırlı çalışmalar diliyorum" dedi.

Önceki dönem belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği yapmış olanlara AK Parti tarafından teşekkür plaketi verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?