4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Şahin iddialı konuştu

 Ziyaret ettiği her mahallede vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, "Bursalılar, çalışkan başkanlarını tasfiye etmek isteyenleri sandıkta tasfiye edecektir" dedi.
Şahin, 5 yıllık başarı yolculuğuna rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bakan ve birkaç milletvekilinin sözüyle kendisini aday göstermediğini belirterek, Bursa'da hizmete devam etmek için kendisinin de DP ile yola çıktığını söyledi.

Mudanya'ya bağlı Bademli, Çağrışan ve Göynüklü'de kahvehane toplantılarına katılan Şahin, yaptığı vizyon projeler ve başarılara rağmen bir haksızlığa uğradığını ve yeniden aday gösterilmediğini belirterek, "Bursalılar çalışkan başkanlarının kıymetini bilir. Bursalılar bilir ki Hikmet'e oy vermek hizmete oy vermektir. Bursalılar çalışkan başkanlarını tasfiye etmek isteyenleri sandıkta tasfiye edecektir" dedi.

Bursa'da 5 yılda yapılan hizmetleri ve yeni dönem projelerini de anlatan Başkan Şahin, vatandaşların isteklerini de dinledi. Göynüklü'de belediye otobüsü ve yol taleplerine olumlu cevap veren Başkan Şahin, "Büyükşehir Belediyesi olarak bizim vazifemiz olmamasına rağmen mahallelerde yaşanan sorunları da yeni dönemde çözeceğiz. Bugüne kadar bu hizmetler ilçe belediyeleri tarafından yapılmamış. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını göz ardı edemeyiz. Herkes bilir ki Hikmet Şahin söz verdi mi yapar. Sizin bu sorunlarınızı da yine Hikmet Şahin çözer" diye konuştu.

Hikmet Şahin, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, DP Yıldırım Belediye Başkan adayı Yavuz Yenidünya ile birlikte Atalay Prens Düğün Salonu'nda düzenlenen "Hopalılar gecesi"ne katıldı. Salonu dolduran yüzlerce Hopalının coşkulu alkışları ile salona giren Şahin, öğrenciler için bilgisayar bağışladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?