2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Başkan Şahin'den BUSMEK'e ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, belediye tarafından ücretsiz olarak açılan Sanat ve Meslek Eğitimi Kursu'nun (BUSMEK) Nilüfer şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Caddesi Anıtsal Sitesi'nde bulunan BUSMEK Nilüfer kursuna gelen Başkan Şahin, sınıfları tek tek dolaşarak çalışmalar hakkında hem eğitmenlerden hem de öğrencilerden bilgi aldı. İlk olarak kuaför salonuna giren Başkan Şahin, ebru yapan bir bayanın yanına giderek yardım etti. 

Basın mensuplarına BUSMEK kursları hakkında bilgi veren Başkan Şahin, "Bursa'yı marka kent yapma yolundaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. BUSMEK kurslarıda modern belediyecilik anlayışı içerisinde hizmete soktuğumuz ve herkesin yararlanabildiği bir hizmet. Toplam 15 kursumuz bulunuyor. Bu kurslara kayıt olan vatandaşlarımız kendi alanlarında ilerleme imkanları buluyorlar. Bir çok meslek kuruluşuna da bu kurslardan elemanlar gönderiyoruz" dedi. 

Öte yandan Başkan Hikmet Şahin'e kurs yetkilileri tarafından el yapımı vazo hediye edildi. Nilüfer'de bulunan BUSMEK kursunda öğrenciler, bilgisayar, bilgisayarli muhasebe, İngilizce, takı tasarımı, modelistlik, stilistlik, hat, ebru, tezhip, mefruşat, step-aerobik, kuaförlük, ahşap boyama, resim, bağlama, gitar ve vitray öğrenme imkanı buluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 16:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?