4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan Şahin'e atlı karşılama

Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin, Gündoğdu Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından atla ve davul zurnayla karşılandı.

Hikmet Şahin, Gündoğdu Mahallesi'ndeki kahveleri tek tek ziyaret ederek mahalle sakinlerinin hatırını sordu. Şahin, mahalle meydanındaki bir kahvede halkın sorunlarını dinlerken, şehrin her noktasına ihtiyaçlar doğrultusunda eşit hizmet götürüldüğünün altını çizdi.

Bursa'nın marka bir dünya kenti olma yolunda adımlar atılırken, gündelik hizmetlerin de göz ardı edilmediğine işaret eden Başkan Şahin, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, mahalle, köy, şehir merkezi demeden çalıştıklarını söyledi.

Başta altyapı olmak üzere, sosyal donatı alanlarından, çevre düzenlemelerine, planlamalara kadar birçok bölgenin her eksiğine yetişmeye gayret gösterdiklerinin altını çizen Başkan Şahin, "Ben belediyeciliği sabahtan akşama kadar değil 24 saatlik bir hizmet olarak görüyorum. Bu felsefe ile neredeyse hiç uyumadan ihtiyaçlara cevap verecek projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Her bireyin beşikten mezara kadar belediyecilik hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için çabalıyoruz" diye konuştu.

"GÜNDOĞDU'DA EKSİKLER TAMAMLANDI"

Uzak demeden, ayrım gözetmeden hizmet sunulan bölgelerden birinin de Gündoğdu Mahallesi olduğuna işaret eden Başkan Şahin, daha öncesi ziyaretlerde talep edilen eksiklikleri en kısa zamanda giderildiğini hatırlattı.

Mahalle'nin mesire alanında her yıl düzenlenen güreş müsabakaları için bir alan istendiğini hatırlatan Başkan Şahin, "Güreş alanını düzenledik. Bunun yanı sıra kentimizin bu güzel mahallesine ulaşımın kolaylaştırılması için Gündoğdu - Kurşunlu arasındaki 5 kilometrelik yol onarıldı. Yine Ovaakça ile Gündoğdu arasındaki yolun 3,5 kilometrelik bölümü de satıh kaplama yapıldı. Her yıl binlerce insanın akın ettiği Gündoğdu piknik alanına giden yol da yine belediyemiz tarafından asfaltlandı. Su ve kanalizasyon hatlarının periyodik olarak bakımının gerçekleştirildiği Gündoğdu'da bulunan televizyon vericilerinin olduğu bölgenin de içmesuyu ihtiyacı giderildi" diye konuştu.

Tüm bu hizmetlerin daha yaşanılabilir bir oluşturma hedefinden yola çıkaracak gerçekleştirildiğine işaret eden Başkan Şahin, "Bizi hedefimiz Bursa'daki herkesin bu kentte yaşamaktan mutluluk duymasıdır. Vizyon projelerimizle Türkiye'ye örnek gösterilen kentlerden biri haline gelen Bursa'nın yıldızı önümüzdeki dönemde de daha güçlü parlamaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Başkan Şahin, mahalle sakinlerinin asfalt ve semt sahası taleplerini gerçekleştireceklerinin de sözünü verdi.Gündoğdu ziyaretinde vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi'nin 5 yıllık icraatları da sinevizyonla tanıtıldı.
DP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yakup Aktaş da 15 yıllık belediyecilik tecrübesi ile Hikmet Şahin'le omuz omuza verip Osmangazi'ye hizmet etmeye talip olduğunu belirtti. Aktaş, 55 vilayetten büyük Türkiye'nin 12. büyük ilçesine hizmet ederken gücünü halkan alacağını söyledi.

DP İl Başkanı Füsun Yaşar ise kıratı şahlandıran Hikmet Şahin ve Yakup Aktaş ile yerel seçimlerde Bursa'ya DP imzasını atacaklarını kaydetti. DP Osmangazi İlçe Başkanı Hilmi Sanacar ile çok sayıda partilinin ve Gündoğdu halkının katıldığı ziyaret sonunda Başkan Şahin, vatandaşlarla davul zurna eşliğinde çifte telli oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 11:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?