4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkan'a kadın ziyaretçiler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halkın talepleri ve kentin yararı doğrultusunda hizmet edeceklerini belirterek, vatandaşın yüzünü güldürecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan Altepe, AK Parti İl Teşkilatı Kadın Kolları üyelerini tarihi belediye binasındaki makamında ağırladı. AK Parti İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Tülin Kara, Başkan Altepe’yi ‘Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ koltuğunda görmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Kara, “Yoğun bir seçim döneminin ardından size yeni görevinizde başarılar dilemek adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Teşkilatçı yönünüz bizleri hep mutlu etti. Önümüzdeki 5 yılın da başarılı çalışmalarınızla güzel geçeceğine inanıyoruz” diye konuştu. Bursa’da kadınları biraraya getirecek bir kadın lokali yapılması talebinde bulunan Kara, “Kadın lokali büyük bir ihtiyaç. Böyle bir kompleksin yapılması Bursa’ya büyük bir kazanım olacaktır. Desteğimiz sizinle. Durmak yok yola devam” dedi.

Başkan Altepe ise “Biz, sizin için buradayız. Emeğin ve güvenin karşılığını vereceğiz. Vatandaş bizi tanıyarak seçti. Biz de Bursamız’ın yaşanabilir bir hale gelmesi için problemlerin çözümü için çalışıyoruz. Bursa zaman kaybetmeyecek” şeklinde konuştu. Bursa’ya katkı sağlayacak herkese ve her fikre açık olduklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Şeffaflık ve katılımcılık ilkesini benimsedik. Bursa’da sadece hizmet konuşulsun istiyoruz” dedi. Başkan Altepe, lokal ile kentteki çeşitli eksiklikleri dile getiren kadın kolları üyelerine ihtiyaçların zamanla giderileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 12:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?