3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Başkan'a Mektup' yazıldı

Osmangazi Yerel Gündem 21 (OSYEG21) ve Zafer Plaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerine verildi.
Bu yıl 5’incisi düzenlenen kompozisyon yarışmasının konusu “Başkan’a Mektup” olarak seçildi. Yarışmaya katılan İlköğretim öğrencilerinin arasından başarılı bulunanlar Zafer Plaza AVM Mac Renzi Cafe’de düzenlenen bir basın toplantısıyla ödüllerine kavuştu.

Toplantıda konuşma yapan OSYGEG21 Genel Sekreteri Rıfat Bakan, düzenlenen bu tür yarışmaların çocukları daha fazla okumaya ve yazmaya teşvik ettiğini belirterek, “Geleneksel hale gelen bu yarışmamızın sonuçlarını elimize aldığımızda, çocuklarımızın etraflarında olanlara karşı alakasız olmadığını görüyoruz. İfadeleri olması gerektiği gibi çocukça ve aynı zamanda da bir o kadar olgun ki, geleceğimiz olan çocukların bilinçli olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Yarışmada birinciliği “Düşten de Güzel Kentimizin Saygıdeğer Başkanına” diye başlayan kompozisyonuyla Özel Final İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencilerinden Eyüp Taşel aldı. Ayrıca İbni-i Sina İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Hilal Aydın 2’incilik, Altıparmak Fethi Açançiçek İlköğretim Okulu 8‘inci sınıf öğrencisi Yağmur Barutçu 3’cülük ve Değirmenönü İlköğretim Okulu 5’inci sınıf öğrencisi Zeynep Polat ise mansiyon ödülünü almaya hak kazandı.

Başarılı olan öğrencilere hediyeleri ve para ödülleri OSYEG21 Genel Sekreteri Rıfat Bakan ve Zafer Plaza AVM Basın-Aktivite Yönetmeni Gamze Geylani tarafından takdim edildi. Kompozisyon yarışmasının değerlendirme kurulunda, Şair ve Yazar Metin Önal Mengüşoğlu, Şair ve Yazar Yasin Doğru ve Eğitimci-Danışman Hüseyin Sönmez yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 11:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?