4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkanlar esnafa teşekkür etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yerel seçimler sonrası ilk ziyaretlerini çarşı esnafına yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yerel seçimlerde ipi göğüsleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, soluğu kapalı çarşı esnafının yanında aldı. Bakırcılar Çarşısı'ndan başlayan ziyarette Altepe ve Dündar, çarşı bölgesinin tümünü gezerek,esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılanan Altepe ve Dündar, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Seçimlerin güzel bir kampanya çerçevesinde gerirde kaldığını ifade eden Altepe, "Halkımızın teveccühü sandıklara yansıdı ve başarılı bir sonuca imza attık. Bizlere destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. İş başına geçmeden halkımıza teşekkür etmek için çarşı esnafından ziyaretlerimize başladık.

Halkımızı temsil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bursa'yı layık olduğu hizmetlere kavuşturmak için yeni görevimizde de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, iş başına geçtikten sonra halkla beraber hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 18:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?