4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkanlar mazbatalarını aldı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Gürsu Belediye Orhan Özcü mazbatalarını alarak yeni dönemde göreve başladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Gürsu Belediye Orhan Özcü mazbatalarını almak üzere Adliye Sarayı'na geldi. İlçelerin seçim kurulu başkanlarının yaptığı konuşmalar sonrası başkan seçilen Dündar, Keskin ve Özcü mazbatalarına kavuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar seçimlerdeki çalışmlarından dolayı seçim kurulu çalışanlarını kutlayarak, "Osmangazi ilçemize hakettiği hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağız. Aldığımı bu bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından bir olduğunu belirterek, "İşte bir seçimi daha sonlandırdık. Bursa'daki seçimler olgunlukla geçti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Gürsu Belediye Orhan Özcü de hizmet yarışı içerisinde bulunduklarını kaydederek, seçimlerin sağlıklı yürümesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Yıldırım ile Osmangazi Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri de mazbatalarını aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?