6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Başkanlar Osmangazi'de buluştu

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Marmara bölgesinin dört büyük şehrinin merkez ilçelerinin belediye başkanlarıyla iş birliğinin artırılması için ortak bir platform kuruyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Marmara bölgesinde bulunan dört büyük şehrin merkez ilçelerinin belediye başkanlarını makamında ağırladı. Üç ayda bir gerçekleşmesi planlanan İzmit, Adapazarı, Beyoğlu ve Osmangazi Belediye Başkanını bir araya getirecek toplantılarla belediyeler arası paylaşım ve iş birliğinin arttırılması amaçlanıyor. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve başkan yardımcılarının katıldığı toplantının ilki Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar öncülüğünde gerçekleşti. Birlikte çalışmanın önemine değinen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar "Düzenlenmiş olan toplantılarla belediyelerimizde kentsel planlama, dış ilişkiler, ekonomi, kültür ve sosyal faaliyetler alanında teknik personel değişimine gidilecek ve belediyeler bünyesinde iyi uygulamaların paylaşımı sağlanacak. Bizler paylaşımdan ve iş birliğinden kuvvet doğacağı inancıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz " dedi.

Belediye başkanları tecrübelerini birbirleriyle paylaşma fırsatı buldu. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, önümüzdeki dönemde belediyeler arası iş birliğine gidileceğini ve önemli projelere imza atılacağının altını çizerek, "Paylaşımlarımız ve amaçlarımız büyük. Belediye başkanlarımızla beraber tecrübelerimizi birbirimize aktararak pek çok alanda halkımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışacağız" dedi. Toplantı sonrası belediye başkanları bir birlerine hediye verdi.

Düzenlenen toplantının ardından belediye başkanları, Mustafa Dündar'ın rehberliğinde Osmangazi'nin kültür merkezlerini gezme fırsatı buldu. Orhangazi ve Osmangazi Türbeleri, Sümbüllübahçe Konağı, Ördekli Kültür Merkezi, Kamberler Parkı ve Sukaypark’a yapılan gezilerle belediyeler arası paylaşım ve iş birliğinin temeli atıldı. Bir sonraki paylaşım ve iş birliği toplantısı temmuz ayında Beyoğlu Belediyesi bünyesinde gerçekleşecek.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK
BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 00:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?