3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkanları ziyaret ettiler

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu, 29 Mart seçimlerinde iş başına gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Bursa basınına ve Gazeteciler Cemiyetine ilişkin açıklamalarda bulunan BGC Başkanı Nuri Kolaylı, Bursa'nın güçlü bir yerel basına sahip olduğunu ve bu nedenle ikinci Babıali olarak anıldığını hatırlatarak, "Kamu yararına bir dernek olarak meslektaşlarımıza ve topluma katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Bu amaçla birçok seminer, panel ve konferans düzenliyor, mesleki eğitim kursları ve kültür gezileri düzenliyoruz. Üyelerimize evlilik, doğum,vefat, işsizlik ve üniversite bursu konularında sosyal yardımlar yapıyoruz. Ayrıca BGC Dergi, Bursa Defteri ve Marmara Bayram Gazetesi gibi yayınlarımızla topluma katkıda bulunuyoruz" diye konuştu.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin belediyelerle işbirliği içinde çalıştığını da kaydeden Kolaylı, "Belediyelerle eskiden olduğu gibi yeni dönemde de işbirliği içinde çalışacağımıza ve Bursa'ya katkıda bulunacağımıza inanıyorum" dedi.Kolaylı ve BGC yönetimi, ziyaretler sonunda belediye başkanlarına BGC yayınlarından armağan etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 15:07:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?