3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başkanlarına destek istediler

Seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Bursa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkan aday Mustafa Dündar ile Osmangazi'ye çıkartma yaptı.

Kapı kapı dolaşıp esnafın meselelerini dinleyen vekiller, başkan adaylarını tanıtıp destek istedi.
AK Parti, Osmangazi ilçesinde de alarma geçti. Partinin Osmangazi ilçe başkanlığında toplanan milletvekilleri, başkan adaylarıyla birlikte Osmangazi'de seferberlik ilan etti.

Milletvekili Hayrettin Çakmak, daha evvel Nilüfer ve Yıldırım'da her esnafı ziyaret etiklerini ifade ederek, "Her milletvekilinin belli güzergahlarları, belli iş kolu var. Örneğin ben mali müşavirler ve muhasebecileri ziyaret edeceğim. Ziyaretlerimizi her koldan sürüdürüyoruz. Sıkabildiğimiz kadar çok kişinin elini sıkıp, desteklerini isteyeceğiz. Çok iyi çalışıyoruz. Kendimizi diğer siyasi partilerle kıyaslamıyoruz. Kendi projelerimizi anlatıyor, önümüze bakıyoruz. Diğer siyasi partiler kiralık futbolcu alır gibi aday transfer ediyor. Kimileri ise devremülk gibi partilerini kiraya verdiler. Çünkü 30 Mart sabahı olmayacaklarını kendileri de çok iyi biliyor. Bizler vatandaşlarımıza neler yaptığımızı, neler yapacağımızı anlatıyoruz" dedi.

Meclisin tatile girdiğinden beri sokak sokak, kapı kapı dolaşarak adaylara destek istediklerini vurgulayan Sedat Kızılcıklı ise, "Osmangazi'de daha önce bizimle birlikte vekillik de yapan Mustafa Dündar var. Onunla birlikte bugün Bursa'nın her yerini tarayacağız. Hiç bir yerden taviz veremeyiz. Her yere talibiz. 30 Mart'tan sonra her yeri alır, kolları kıvar, hizmete başlarız" dedi.
Milletvekilleri, Altepe ve Dündar ile birlikte kapı kapı dolaşarak destek istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?