4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başkanlık kupası Yenişehir'in

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Amatör Kulüpler Birliği işbirliğiyle düzenlenen ‘Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nı Yenişehir Belediyespor Kulübü kazanarak, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuva kapsamında Yenişehir Belediyespor ile Gürsu Belediyespor kulüpleri, Merinos Stadı’nda yapılan final maçında karşı karşıya geldi. İlk yarıyı skorsuz kapatan takımlar, berabere biten 90 dakikanın ardından uzatma olmadan yapılan penaltılarda gole kavuştu. Penaltılarda Gürsu Belediyespor’u 4 – 3 mağlup eden Yenişehir Belediyespor turnuvanın şampiyonu oldu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, 29 Ağustos Cumartesi ile 18 Eylül Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvanın ilçe belediyelerinin takımlarının da aralarında bulunduğu 12 takımın dostluk mücadelesine sahne olduğunu söyledi.

Satık, “Takımlarımız dostça karşı kaşıya geldi. Birbirinden heyecanlı ve keyifli geçen maçlarda futbolcular yeteneklerini sergiledi. Güzel bir turnuvaya imza atmanın sevincini paylaşıyoruz” diye konuştu. Final maçından sonra düzenlenen ödül töreninde turnuvanın galibi Yenişehir Belediyespor Kulübü’ne şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, futbolcuların madalyalarını da Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü verdi. Turnuvanın ikincisi Gürsu Belediyespor’un futbolcularına da madalyalarını Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil takdim etti.

Turnuvayı yöneten hakemlere katkılarından dolayı madalya verildi. Futbolular ve protokol üyeleri, dostluk turnuvasını geleceğe taşımak adına hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 11:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?