4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başsavcı Er'e veda yemeği

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Aydın'a tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er'e veda yemeği verdi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ve eşi Funda Harput, Aydın'a tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er’in veda yemeğinde buluştu.

Başsavcı Er’in uzun süredir beraber çalıştıkları dostlarının da bulunduğu veda yemeğinde konuşan Vali Harput, ”Hepimizin gönlünde devlet memuru olmanın bilinciyle makama, ifa ettiğimiz göreve layık olmak vardır. İnanıyorum ki değerli başsavcımız ayrılırken hem kendi vicdanında o huzuru duyuyor hem de kamu oyunda hoşseda bırakarak ayrılıyor.

Huzur ve emniyetin olmadığı bir yerde başka hiçbir şeyden bahsetmek mümkün değildir. Bursa’nın çok göç almasına rağmen huzurlu bir kent olmasında katkısı olduğuna inandığım başsavcımıza yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni görevinde aynı başarıları göstermesini dilerim” dedi.

Bursa’da göreve başladığı günden itibaren adaletin çok iyi bir temsilcisi olmak bilinci içerisinde olduğunu belirten Başsavcı Er, “Bursa halkı her şeyin iyisine layık. Burada çalıştığım süre içerisinde sevmeye ve saymaya çalıştım. Bursa meslek hayatımın en güzel anlarımı yaşadığım bir şehir olarak hatıralarımda kalacak. “Birlikten kuvvet doğar” sözünün etkili olduğu bir işbirliği içerisinde çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve dostlarıma beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Veda yemeğinin sonunda Vali Şahabettin Harput, Başsavcı Er’e göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 11:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?