4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Batalla 3 yıllığına Bursaspor'da

Bursaspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın da hazır bulunduğu imza töreninde 25 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Batalla, kendisini 3 yıllığına Yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Orta sahamızın 10 numarasını bulduk. Batalla'nın göstereceği performansla bizi mahcup etmeyeceğine inanıyoruz. İnşallah takım olarak başarılı bir sezon geçireceğiz. Bursa ve Türk futboluna hayırlı
olsun" diye konuştu.

Arjantinli futbolcu Batalla ise, bugüne kadar gittiği takımlarda başarılı olduğunu söyleyerek, "En büyük özelliğim asist yapmak, taraftar beni izledikten sonra karar versin. Bu zamana kadar gittiğim bütün takımlara önem verdim. Ancak beni hiçbir kulüp böyle karşılamadı. O kulüplere önem verip, hep başarıyı getirdim. Burada da başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Batalla, imza töreninin ardından sahada topla kısa süreli bir şov yaptı. Yeşil beyazlı taraftarlar da, çiçek verdikleri Batalla'ya sevgi gösterilerinde bulundular.
Bonservisi Arjantin'in Velez Sarsfield takımında bulunan ve Bursa'ya gelmeden önce Kolombiya'da Deportivo Cali takımında forma giyen 1.70 metre boyundaki futbolcu, geçen sezon 20 maçta 10 gol atmıştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 14:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?