4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bayan başkan adayı iddialı konuştu!

Görükle Beldesi'ndeki Salı pazarı esnafını ziyaret eden Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, "Halkın mevcut belediyeden çok fazla şikayeti var. Seçimi farkla alacağımıza inanıyorum" dedi.

Ak Partili Nilüfer Belediye Başkan Adayı Maydaer, Görükle Beldesi'nde kurulan Salı pazarını gezerek, esnafın sorunlarını dinledi. Pazarcılar yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, alışverişe gelen vatandaşlar ise beldeden şehir merkezine direk otobüs olmadığını ve yollarının 5 yıldır yapılmadığını ifade etti.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Maydaer, yaşlıların ellerinden öptü. Çocukları seven Maydaer, gençlerle tokalaşarak, destek isterken, "Bana şans verin, neler yapabileceğimizi görün" diye konuştu. Pazarcıların sorunlarını dinleyen Maydaer daha sonra beldedeki işyerlerini gezdi.

Kıraathaneden kafeteryaya, berberden lokantaya kadar tek tek herkesin sorunlarını dinleyip hal hatır soran Maydaer, seçimlerde destek istedi. Halkın mevcut belediyenin icraatlarından çok fazla şikayetçi olduğunu ifade eden Maydaer, "Her geçen gün daha da moral kazanıyorum. Seçimleri farkla alacağımıza inanıyorum. Nilüfer'i de alırsak Büyükşehir belediyesiyle koordinasyonlu bir şekilde çalışarak çok daha iyi hizmetin çok daha kısa sürede geleceğine inanıyorum. Şu ana kadar aldığım tepkiler çok iyi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 11:36:21
Güncelleme :28 Ocak 2009 Çarşamba 11:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?