4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Baykal Kent'le keyifli bir gece

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde ünlü oyuncu Baykal Kent, izleyenlerine keyifli bir gece yaşattı.

Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda gerçekleşen Ramazan ayı etkinliklerinde, Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Sahnesi Tiyatro Ekibi ile sahne alan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Baykal Kent "Mahçup" isimli tiyatro oyununu Yıldırımlılar'a sahneledi.

Ramazan Ayı boyunca çeşitli mahallelerde oyununu sergileyecek olan Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Sahnesi Tiyatro Grubu ile çalışmalarına start veren Baykal Kent, hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu yaptığı tiyatro oyunu ile ilk defa ilçe halkıyla buluştu.

Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nı hınca hınç dolduran Bursalılar'ın yanı sıra geceye Ak Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik,Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fiziki projelerin yanı sıra sosyal projeleri ve Ramazan Ayı'nda gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Keskin, tüm ilçe sakinlerini etkinliklere katılmaya davet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 11:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?