4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Baykal'a "uzun ömür" duası

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, CHP Lideri Deniz Baykal'ın şu anda 72 yaşında olduğunu hatırlatarak, "Allah ona uzun ömür versin, 100 yaşına kadar yaşasın. 100 yaşına kadar da CHP'nin başında dursun" dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnkaya'nın Fidyekızık'taki seçim bürosu törenle açıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in de katıldığı seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, CHP Lideri Deniz Baykal'ı Ergenekon sanıklarının ve vergi kaçakçılığı yaptığı iddia edilen işadamlarının avukatı olmakla suçladı.

Deniz Baykal'ın AK Parti'nin oylarının düşmesini sabırsızlıkla beklediğini anlatan Tutan, "Ama bizim oylarımız azalsa da sana bir faydası olmaz Sayın Baykal. Sen milletin avukatı değilsin ki. Çetecilerin avukatı, vergi kaçakçılarının avukatısın. Sen önce kimin avukatı olduğunu öğren. Ama sakın yanlış anlamayın. Ben Deniz Baykal'a bir şey demiyorum. Deniz Baykal'a Allah uzun ömür versin. Şu an 72 yaşında. 100 yaşına kadar yaşasın, 100 yaşına kadar da CHP'nin başında dursun" dedi.

Tören öncesinde mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve sorunları en kısa zamanda çözeceğini belirten AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin ise, Yıldırım'a çok sayıda hizmetler yapıldığını belirterek, "İnsanlar çok kısa zamanda unutabildikleri için bazı hizmetlerin yapılmadığını zannetmekteler. Yıldırım'da görevi devraldığımızda, Yıldırım'ı siyah beyaz çerçeveden çıkararak, renkli çerçeveye oturttuk. Yiğitler Mahallesi'nde ayda 240 TL'den başlayan konut edindirmeyle ailelere rahat bir şekilde oturma imkanını sağladık. Dairelerin anahtar teslim töreninde, Başbakanımızdan anahtarı alan kadının anahtarı sallayarak "Her şey yalan, tek gerçek bu" demesini de kimse unutmamıştır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 19:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?