2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bayram öncesi sıkı denetim

Bursa'da vatandaşların bayramı rahat ve huzurlu geçirmesini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, bine yakın şahıs ve araç sorgulandı. 

Vatandaşların bayram alışverişi için gece geç saatlere kadar kent merkezinde bulunması ve şehir merkezinde yaşanan yoğunluk, polis ekiplerini harekete geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve 3 merkez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla dün gece yarısı yapılan uygulamada bine yakın şahıs ve araç sorgulandı. Kent merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktaları kapatan trafik ekipleri araçların ruhsatını kontrol ederken, asayiş ekipleri ise kimlik sorgulaması yaptı. Vatandaşların rahat bayram alışverişi yapmalarını ve bayram geçirmelerini hedefleyen Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin bayram boyunca da süreceğini söyledi. 

Vatandaşlar ise bu uygulamalar sayesinde suç oranının düştüğünü belirterek, "Suç işlemek için sokağa çıkanlar, kent merkezinde polis yoğunluğunu görünce korkuyorlar ve endişeleniyorlar. Bu uygulamaların sürekli devam etmesini istiyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 11:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?