4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bayram yolunda feci kaza

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bayram ziyaretine giden 2 aylık evli genç çiftin üzerine takla atan kamyonet düştü. Kazada sürücü ve eşi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Bursa-Karacabey yolu Çingen Çeşme mevkiinde meydana geldi. Bursa yönüne gelmekte olan 54 yaşındaki Selahattin T.'nin kullandığı arka lastiği patlayan kapalı kasa kamyonet kontrolden çıktı.

Orta refüje çarpıp takla atan kamyonet, karşı yönden gelen ve Balıkesir istikametine gitmekte olan özel güvenlik görevlisi Hasan Moran'ın kullandığı 11 AL 970 plakalı otomobile çarptı.

Kazada Hasan Moran ile yanında bulunan eşi Tuğba Moran olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, boş bir arazide durabilen kamyonetin sürücüsü Selahattin T. ise hafif yaralı olarak Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası ölen çiftin çalan cep telefonuna jandarma baktı. Acı haberi çiftin yakınlarına söyleyemeyen jandarma, "Yaralamalı kazaya karıştılar. Telefonları burada kaldı" diyerek aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza sonrası Bursa-Balıkesir karayolu 1 saat trafiğe kapanırken, kazayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 18:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?