6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bayram ziyaretinde dehşet: 1 ölü

BAYRAM ZİYARETİNDE BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Bursa'da bayram ziyareti için aynı evde buluşan akrabalar arasında çıkan kavgada, bir kişi kayınbiraderini bıçakla öldürdü, oğlunu ise yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam 18.30 sıralarında Sinandede Mahallesi Biray Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre bayram sebebiyle akrabalar aynı evde toplandı. Bu sırada komşu olan ve aynı bahçeyi ortak olarak kullanan Şerif G. (57) ile kayınbiraderi Neceddin S. (58) arasında arsa sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şerif G., yanında taşıdığı bıçağı çekerek kayınbiraderini 3 kez göğsünden bıçakladı. Babasının bıçaklandığını gören Türker S. (27) kavgaya müdahale etmek istedi. Zanlı Şerif G. yeğenini de yaralayarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Neceddin S. (58) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı oğlu ise hastanede tedavi altına alındı. Kavganın ortak olarak kullanılan arazi sebebiyle çıktığı ileri sürüldü.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, zanlıyı suç aleti ile gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BAYRAM ZİYARETİNDE BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
BAYRAM ZİYARETİNDE BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2010 Çarşamba 10:10:01
Güncelleme :17 Kasım 2010 Çarşamba 10:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?