6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

BBP'den üye hamlesi

BBP'DEN ÜYE HAMLESİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa teşkilatı atağa kalktı. İki günde partiye yeni üye olan 100 kişiye rozetleri törenle takıldı.

Şehreküstü Meydanı'na üye kayıt masası kuran BBP'ye üye olanlara törenle rozetleri takıldı. BBP Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, genel seçimde barajı aşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Tek bayrak, tek devlet, tek millet diyen herkesi aynı safta siyaset yapmaya davet ettiklerini belirten Kahveci, "Milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek, BBP çatısı altında milli demokratik merkez oluşturmak için çalışıyoruz. Büyük Birlik Partisi, mevcut partiler içinde millet tarafından denenmemiş tek partidir. Mazisi temiz, elleri temiz, hiçbir kirli işe bulaşmamış, kadrosu ve projesi olan tek partidir'' dedi.

Ülkenin terörden ekonomik krize, işsizlikten yoksulluğa, geri kalmışlıktan yolsuzluğa kadar her türlü yönetim zafiyeti içinde olduğunu ileri süren Kahveci, ''İş başındaki iktidarların, bölücü terör, ekonomik terör, ahlaki terörü yenemediği, aşsızlığa ve işsizliğe çare bulamadığı, üretimi artıramadığını milletimiz iyi biliyor. İşte bütün bunlardan dolayıdır ki, BBP ve kurucu genel başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu milletin büyük sempatisini kazanmış ve toplumun büyük bir kesiminin de ikinci partisi olmuş durumdadır'' diye konuştu.

Üye sayısını artırmak için kolları sıvadıklarını anlatan Kahveci, "İki günde yüz kişi partimize üye oldu. Önümüzdeki haftalarda da Orhangazi Parkı, Osmangazi tren istasyonlarında üye kayıt masaları kuracağız. Merkez ilçelerimizden başlamak üzere diğer bütün ilçelerimizde de aynı yöntemle üye kayıtlarına ve halkımızla iletişim kurmaya devam edeceğiz. Bir ay içinde 5 bin üye hedefimiz var. Bu ilgi ve alakayla bu sayıyı çok rahat yakalayacağımızı düşünüyor" diyerek, çalışmalarının süreceğini dile getirdi.

BBP'DEN ÜYE HAMLESİ
BBP'DEN ÜYE HAMLESİ
BBP'DEN ÜYE HAMLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 14:47:01
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 17:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?