6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bebe ve çocuk hazır giyim fuarı açıldı

BEBE VE ÇOCUK HAZIR GİYİM FUARI KAPILARINI AÇTI

TÜYAP ve BEKSİAD iş birliğiyle düzenlenen 5. Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı kapılarını açtı. Sektördeki son ürünlerin teşhir edildiği fuara anne adayları büyük ilgi gösterdi.

Bebe ve çocuk hazır giyim sektörü temsilcileri Bursa'da buluştu. TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara, yurt içinden 75 firma katıldı. Fuarın açılışına, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Güler ve çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

Fuara 0-16 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyimi imal eden firmanın katıldığını belirten Ersözlü, işletmelerin çeşitli ülkelerden gelen sektör temsilcileriyle görüşme imkanı bulacağını söyledi. Bebe ve çocuk hazır giyim sektöründeki son moda ürünlerin teşhir edileceğini belirten Ersözlü, "Fuarda son moda ürünler yer alıyor. Çocuk mobilyalarının da tanıtımının yapılacağı fuara yurt içinden çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. 4 gün sürecek fuar, çocuk ve bebe hazır giyim sektörüne canlılık getirecek. Biz önümüzdeki sene de bebe ve çocuk hazır giyim fuarını açmak istiyoruz. Bulgaristan, Gürcistan, İran, Lübnan, Suriye, Mısır, Ukrayna, Yunanistan ve Rusya'dan da sektör yetkilileri gelecek. Bu görüşmeler dış ve iç ticarete de fayda sağlayacak" dedi.

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Güler, fuar sayesinde firmaların kriz durgunluğundan kurtulacağını söyledi. Güler, "Fuarlar sayesinde krizlerden kurtulacağız. 2010 yılı, krizlerin atlatılıp, rölantiden çıkış yılı olacak. Firmalar ciddi bir şekilde bu fuara hazırlandı. Hazırlıklarını tamamladılar. Artık Bursa firmaları dünya markası olmuştur. Dünyaya sesimizi duyurduk. Bundan sonraki senelerde fuarın çok daha fazla ilgi göreceğine inanıyoruz" diye konuştu.

ANNE ADAYLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Fuarda, dünyaca ünlü bebek ve çocuk hazır giyim firmaları ürünlerini sergiledi. Ayakkabı, yatak, bebek arabası, bebek oto koltuğu gibi ürünlerin bulunduğu fuara, hamile kadınların ilgisi büyük oldu. Eşleriyle beraber fuara gelen anne adayları, doğacak çocukları için elbise seçti.

BEBE VE ÇOCUK HAZIR GİYİM FUARI KAPILARINI AÇTI
BEBE VE ÇOCUK HAZIR GİYİM FUARI KAPILARINI AÇTI
BEBE VE ÇOCUK HAZIR GİYİM FUARI KAPILARINI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 15:12:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 16:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?