2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bebeğe inanılmaz işkence

Bursa'da 1 yaşındaki bebeğe inanılmaz bir işkence yapıldığı ortaya çıktı. Darp edilen, vücudunda ve yüzünde sigara söndürüldüğü öne sürülen erkek bebek, yoğun bakımda yaşam mücadalesi verirken, 17 yaşındaki annesinin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, inanılmaz olay, iddiaya göre, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Dün gece hastaneye "trafik kazası" şikayetiyle anne B.T (17), dostu ve arkadaşı tarafından getirilen minik E.D.T'ye (1) işkence yapıldığı ve vücudunda sigara söndürüldügü ortaya çıktı. İnanılmaz işkence karşısında şaşıran doktorlar durumu hastane polisine bildirdi. 

Yoğun Bakım ünitesine tedavi altına alının minik bebeğin yüzü tanınmaz haldeyken, vücudunun çeşitli yerlerinde de yanık ve kırık izleri görüldü. İşkenceye maruz kalan bebeğin hayati tehlikeyi atlamadağı öğrenildi. Olayla ilgili olarak anne B.T (17) arkadaşı olduğu iddia edilen A.A.(32) ve onun arkadaşı T.A.(34) polis tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Bürosu ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltında sorgusu devam eden biri kadın 3 kişinin yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi. 

İddiaya göre, anne B.T.'nin gezdirmesi için oğlunu erkek arkadaşı A.A.'ya verdiği, onun da T.A. ile gazinoya eğlenmeye gittiğinde bebeği araçta bıraktığı, altını ıslatıp arabayı pislettiği gerekçesiyle bu kişilerin minik bebeği dövdüğü ortaya çıktı. Bebeğin yapılan muayenesinde vücudunda ve yüzünde darp ve sigara yanıkları, kafatasında ve kolunda kırık olduğu öğrenildi. 

Anne B.T.'nin ise suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bebeğin babası polis tarafından araştırılırken, minik E.D.T. ise yoğun bakımda ağzında emziğiyle yaşam mücadelesi veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 17:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CANAN ŞENSOY IP: 85.100.195.xxx Tarih : 27.10.2007 18:10:58

YA BENDE ANNEYİM.BEBEĞİMİ SEVMEYE KIYAMAZKEN ŞU MİNNACIK YAVRUYA YAPILANA BAKIN. KELİMELER YETMEZ BU HAYVANLIĞA. NE YAPTI SİZEDE BU HALE GETİRDİNİZ MELEĞİ.YEMİN EDERİM YÜREĞİM ÇOK ACIDI BUNU YAPANLAR CEZASIZ KALMAMALI.ŞOKTAYIM.