2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bebek işkencecileri tutuklandı

Bursa'da aynı evde yaşadıkları kadının 13 aylık bebeğini, arabada altını pisletip ağladığı gerekçesiyle darp edip, vücudunda sigara söndürdüğü öne sürülen 2 kişi tutuklanırken, 17 yaşındaki anne serbest kaldı.


Alınan bilgiye göre, 17 yaşındaki B.T. çeşitli suçlardan kaydı bulunan Adem T. ile evlendi. Genç kadın, 4-5 ay önce tartıştığı eşinden ayrıldı.

Eşinin cezaevinden arkadaşları ile birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, bebeğini önceki gece bu kişilere teslim etti. Eğlenmeye giden şahıslar, bebeği arabada ağladığı ve altını pislettiği gerekçesiyle darp etti. Hastaneye trafik kazası şikayetiyle götürülen 13 aylık E.D.T.'nin darp edilip vücudunda sigara söndürüldüğü belirlendi. Bursa Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan E.D.T.'nin kolunda ve kafatasında kırıklar tespit edildi. Minik bebeği hastaneye getiren 17 yaşındaki kadının arkadaşları Tahir A. (34) ve Ayhan A. (30) ise gözaltına alındı. Genç kadın Çocuk Şube Müdürlüğü, 2 zanlı da Ağır Suçlar Bürosu'ndaki sorgulamalarının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.


Bebeğe işkence yaptıkları iddia edilen 2 şahıs Bursa Adliyesi'nde süren 9 saatlik sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine konulurken, 17 yaşındaki anne B.T. serbest kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 22:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?