2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bedava masaja hücum

Bursa'da ücretsiz masaj çılgınlığı yaşanıyor. Güney Koreli termal masaj yatağı firmasının tanıtımı için çoğunluğu ev kadını 300 kişi her gün 40 dakika süren 15 seansta ücretsiz olarak masaj yaptırıyor. Ücretsiz seanslara düzenli olarak katılanlar 2-3 ay sonunda eğer fayda görürlerse 4 bin YTL'lik yataktan satın alıp evlerinde kullanıyorlar.

Güney Koreli ChoYang firmasının termal masaj yatakları, sağlıklı yaşam için ilginç bir tanıtımla Bursalılar'a satılıyor. Yıldırım ilçesindeki tanıtım merkezine konulan 20 yatakta, çoğunluğu ev kadını 300 kişi her gün 15 seansta tedavi görüyor.

Masaj yataklarının Bursa Şube Sorumlusu Yücel Nar, deneme amacıyla sabah 07.30 ile akşam 18.00 saatleri arasında ücretsiz seans uygulaması başlattıklarını belirterek, "40 dakikalık seanslara katılanlara ay sınırlaması koymadık. Termal masaj yatakları özellikle omurga rahatsızlığına iyi geliyor. Sağlıksız bir omurgadan dağılan sinirler, bir çok rahatsızlığa neden oluyor. Burada tedavi görenlerin yüzde 96'sı fayda görüyorlar. Bir çok hastalıktan kurtulduğunu seanslara ücretsiz katılanlar bizzat kendisi anlatıyor" dedi.

Yücel Nar, ChoYang firmasının ürününe olan güveni nedeniyle, dene, deneyerek satın al sistemini uyguladığını ifade ederek, "Ücretsiz deneme ve pazarlama sistemi ile bir çok ödüle layık görülmüştür. Hiç bir yan etkisinin olmadığı kanıtlanmıştır. Her gün yüzlerce kişinin akın ettiği şubelerimize gelenler masajın mükemmel keyfini sürmekte, sağlıklı ve zinde hayata devam etmektedirler" diye konuştu.

Ücretsiz seanslara katılanlar yatağı kullanmadan önce yanlarında getirdikleri kendilerine ait çarşafları kullanıyorlar. Özel olarak ayda bir yapılan leğen kemiği masajında ise ücretsiz hizmetten faydalanan misafirlerin ayağına 10 kiloluk ağırlık için pet su şişeleri konuluyor. Seans öncesi katılımcılara teorik olarak bilgiler verilirken, sabah 07.30'dan itibaren dağıtılan kartlarla çoğu ev kadınları kuyruğa girerek hizmetten ücretsiz faydalanıyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 14:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?