6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bedava suya hücum!

ULUDAĞ'DA BEDAVA KAYNAK SUYU KUYRUĞU

Bursa'nın en çok tercih edilen mesire yerlerinin başında gelen Uludağ'da vatandaşlar bedava kaynak suyu için uzun kuyruklar oluşturuyor. Bursa'nın en kaliteli suyu olarak bilinen Ayı Çeşmesi'ne galonlarıyla gelenler iftar ve sahur için kaynak suyu doldurdu.

Oteller bölgesinin 200 metre gerisinde taksici Veli Çamur tarafından yaptırılan Ayı Çeşmesi'ne gelen Bursalılar, bedava su için uzun kuyruklar oluşturuyor. Özellikle akşam saatlerinde Bursa'ya dönüş öncesi uzayan kuyruklar, su bidonlarının da fazla olması sebebiyle kısa sürede azalmıyor. Hafta sonu gündüz ve akşam saatlerinde önünde kuyruk oluşan Ayı Çeşmesi'nin suyu, hem soğuk olması hem de satılan kaynak suları kadar kaliteli olması sebebiyle tercih ediliyor. 19 litrelik galonların şehirde 4 ila 5 lira arasında satılması sebebiyle Uludağ'a pikniğe gelenler yanlarında getirdikleri 4-5 galonu doldurarak tasarruf yapıyor.

Vatandaşlar, suyun soğuk olmasının da kendilerini etkilediğini belirterek, "Uludağ'dan en güzel hediye buz gibi kaynak suyudur. Yolumuzun üzerinde olması ve hiç durmadan yaz aylarında bile hızlı bir şekilde akması sebebiyle Ayı Çeşmesi bizim için büyük bir nimettir. İftar ve sahurumuzu buz gibi kaliteli suyla yapıyoruz" dediler.

ULUDAĞ'DA BEDAVA KAYNAK SUYU KUYRUĞU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 10:26:04
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 13:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?