4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bekaret raporu özgürlük getirdi

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "küçük yaşta kızı alıkoymak, yetkili mercilere haber vermemek, cinsel istismar" suçlarından 15 yıl hapsi istenen tutuklu sanık M.T., "Mağdure benimle arkadaş oldu. Ancak onunla ilişkiye girmedim. Neden benimle ilişkiye girdiğini söylüyor, anlamıyorum. Benim hiçbir günahım yok" dedi.

Olayın ardından yetkili mercilere haber vermediği iddiasıyla tutuksuz yargılanan dönerci H.G. ise, "Ben mağdure B.D.'ye kendi yanımda iş verdim. Kalacak yeri yoktu. Acıdım anne babamın kaldığı evde bir göz oda tahsis ettim. Hakkımdaki iddialar asılsızdır. Ben ona dokunmadım. Tek suçum iyilik yapmak oldu. İddialar asılsızdır" diye konuştu.

"BANA SAHİP ÇIKMADI, CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Mağdure B.D. ise evden kaçtıktan sonra başına gelenleri anlatarak, "Bursa'ya geldim. H.G.'nin yanında işe başladım. H.G. bana acıyarak yaşlı anne ve babasının evinde bir oda da verdi. Çalıştığım iş yerinin yakınında bulunan çay ocağı işletmecisi M.T. bana arkadaşlık teklif etti. Bunu kabul ettim ve çıkmaya başladık. Patronum olan H.G.'nin evinde kaldığımı biliyordu. Bir gün beni salmadı. Çay ocağında zorla anal ve oral yönden ilişkiye girdi. Bir gün çay ocağında, diğer gün de H.G.'nin yanında kalıyordum.

M.T. bana sahip çıkacağını söylüyordu ama sahip çıkmadı. Şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

"EVDEN KAÇAN KIZIMI BULACAĞIM İÇİME DOĞMUŞTU"

Duruşmaya müşteki olarak katılan anne S.E. ise Balıkesir'de kalan kızının 3 ay önce evden kaçtığını ifade ederek, "Olaydan sonra kızımı her yerde didik didik aradık. Kızımın Bursa'daki bir ankesörlü telefondan Balıkesir'deki bir kız arkadaşını aradığını öğrenince hemen Bursa'ya geldim. Sanki içime doğmuştu. Aynı gün kızımı buldum. Bakire olup olmadığını sorduğumda M.Ş.'nin kendisiyle ilişkiye girdiğini söyledi" diye konuştu.

Mahkeme, mağdure B.D.'nin Adli Tıp Kurumu'ndan gelen bakire raporu üzerine tutuklu olan çaycı M.T.'nin tahliyesine karar verdi. Özgürlük kararı, sanık yakınları arasında sevinçle karşılandı.
Dava, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 13:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?