6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bekçi hırsızı öldürdü

Bursa'da inşaatta bekçilik yapan bir kişi, hırsız olduğunu iddia ettiği kişiye önce av tüfeğiyle ateş ederek ayaklarından yaraladı, daha sonra başına radyatör fanıyla vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Bursa-İstanbul yolu Yeşilova Mahallesi girişindeki bir inşaatta saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bekçi Musa A. (50), gece yarısı mazot tanklarının yanında 2 kişi olduğunu fark etti. Bekçinin av tüfeğiyle havaya ateş etmesi sonucu zanlılardan biri kaçtı. Daha sonra olay yerinden kaçamayan hırsız ile bekçi arasında boğuşma başladı. Yerde bulduğu radyatör fanını alan kişi, Musa A.'yı başından ve yüzünden yaraladı. Boğuşma sırasında fanı alan bekçi, şahsın başına vurmaya başladı. Kendisini yaralayan kişinin kaçmaya çalışacağını düşünen bekçi Musa A, kanlar içinde hareketsiz kalan kişiyi zincirle bağladıktan sonra güvenlik güçlerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan bekçi Musa A. ise Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bekçinin kendine geldikten sonra ifadesinin alınacağı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2010 Pazar 13:11:02
Güncelleme :4 Nisan 2010 Pazar 18:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?