3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bekçiden kaçarken TIR'ın altında kaldı

Bursa'da erik yemek için gittikleri bahçenin bekçisinden kaçan 8 yaşındaki bir çocuk TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan çocuğun yakınları hastanede sinir krizleri geçirirken, kardeşini kaybeden ağabey ise yaşadıkları dehşet anını anlattı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde oturan Hasan Öztimur İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Furkan Çelik (8), ağabeyi ve 3 arkadaşıyla birlikte okuldan eve geldikten sonra erik bahçesine gitti. Bekçi ise taş atarak çocukları kovalamaya başladı. Panik içinde kaçışan çocuklardan Furkan Çelik, Samanlı Kavşağı'nda Nasuf N.'nin (54) kullandığı 16 BRJ 47 plakalı TIR'ın altında kaldı. Ağır yaralı olarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Furkan Çelik kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden çocuğun yakınları acı haberle yıkıldı. Hastanede sinir krizleri geçiren çocuğun yakınlarına sağlık ekipleri sakinleştirici iğne yaptı.
Olayın görgü tanığı ağabey 10 yaşındaki Cihan Çelik, "Erik bahçesine gitmiştik. Önünden geçerken bekçi bize taş attı. Arkamıza bakmadan kaçıyorduk. Bir kişi TIR'ın altında kalmış. Kardeşim olduğunu sonradan öğrendim" diye konuştu. Aile de çocuklara taş atan bekçiden şikayetçi oldu.
Öte yandan kazaya sebep olan TIR sürücüsü gözaltına alındı. Savcılık olaya el koyarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 11:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?