6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

BEKSİAD yeni başkanını seçti

BEKSİAD'IN YENİ BAŞKANI RIDVAN GÜLER OLDU

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BEKSİAD) yeni başkanı Rıdvan Güler oldu.

Divan kurulu başkanlığını Mesut Okyay’ın yaptığı 4. olağan genel kurulda Rıdvan Güler başkan seçildi. Genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan Güler, tek aday olarak yönetim kurulu başkanlığına oy birliği ile aday gösterilmekten gurur duyduğunu ifade ederek, ‘‘Yönetim kurulunda başarıyla görev yapan arkadaşlarımıza ve bizlere teveccüh gösteren üyelerimize şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Tekstil ve konfeksiyon sektörünün üretim, istihdam ve ihracat açısından büyük öneme sahip olduğunun altını çizen Güler, “Sektörün alt gruplarından biri olan bebek ve çocuk giysileri sektörü de gün gittikçe gelişiyor. Dünya ticareti ele alındığında, bebek giysi ve aksesuarları ticareti her yıl dikkat çekici bir oranda artıyor. Bursa, bu sektörde Türkiye’nin üretim merkezi haline gelmiş durumda. Bursa’da faaliyet gösteren atölye ve fabrikaların binlerle, çalışanların sayısının da on binlerle ifade edilmesine rağmen bugüne kadar böylesine büyük bir sektörü temsil eden bizlere büyük sorumluluklar düşmektedir” diye konuştu.

Sektörde binlerce firmanın faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Güler, geleneksel yönetim sistemleri yerine firmaların kabuklarını kırarak çağdaş yönetim teknikleri ile sektörü geleceğe taşımasının gerekli olduğunu belirtti.

BEKSİAD'IN YENİ BAŞKANI RIDVAN GÜLER OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 11:28:00
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 15:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?