3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Belediye Bandosu yaz konseri

Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu, yaz konserlerine Mudanya ve Güzelyalı'dan başladı.

Çok sesli müziği şehrin her köşesine ulaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Bandosu, yaz konserlerine Mudanya ve Güzelyalı'dan start verdi. Pop müzikten caza uzanan zengin bir repertuarla halkın karşısına çıkan bandoculara bazı şarkılarda vatandaşlar da eşlik etti.

Konseri, anaokulları şenliği dolayısıyla Mudanya'da iskele meydanında bulunan Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri de dinledi. Hareketli şarkılara tempo tutan minikler gönüllerince dans etti. Bandonun özel konserine ilk kez şahit olan Mudanyalılar bu konserlerin devamının gelmesini istedi.
Büyükşehir Belediye Orkestrası Müdürü Necla Özdilek, Büyükşehir Belediye Bandosu'nun çeşitli zamanlarda kent merkezinde verdiği konserleri bu yıl merkez ilçelere de taşıdıklarını söyledi.

Kentin dört bir köşesinde yaşayan vatandaşlara ulaşmayı istediklerini belirten Özdilek, "Yaz konserlerimizi Mudanya ile başlattık. İlk konserde olumlu intibalar edindik, halkın ilgisinden memnunuz. Bandonun yanı sıra Türk halk ve sanat müziği korolarımızın da yer alabileceği konserleri Gürsu, Kestel, Yıldırım ve Nilüfer gibi ilçelerimizde de vermeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 14:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?