4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Belediye çalışanlarının piknik keyfi

Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Kocayayla'da aileleriyle birlikte katıldıkları geleneksel piknik şöleninde stres atıp, doyasıya eğlendi.
Kocayayla'da düzenlenen yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı piknikte Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği sanatçılarının söylediği şarkılarla eğlenen belediye çalışanları ve aileleri, neşeli bir gün geçirdiler.

Başkan Recep Altepe eşi Hüsniye Altepe ile pikniğe katılarak çalışanlara moral verdi. Başkan Altepe piknikte yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu söyledi. Altepe, "Burada sizlerle ilk defa biraraya geliyorum ve bu güzel günlerin devam edeceğini söylemek istiyorum. Bursa her yönüyle güzel bir şehir. Biz de ecdadımızın emanetini hep birlikte çok çalışıp şehrimizi güzelleştirerek koruyacak ve geleceğe emanet edeceğiz. Bursa'yı örnek gösterilen bir turizm merkezi ve tarihi dokusuyla da yıldızı parlayan bir kent haline getireceğiz" dedi.

Kenti yenileyip geliştirmek için çaba özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Altepe, "İnanın çok çalışıyoruz ve bundan sonra da çok çalışacağız. Bizler de bu yoğun tempo içerisinde ailelerimize ve çocuklarımıza çok vakit ayıramıyoruz. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri sabır, bizim için inanın itici güç oluyor. Bu güzel günü bizlere yaşatan çalışma arkadaşlarıma ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Daha değişik ve güzel buluşmalar yaşayacağımızı söylemek istiyorum" diye konuştu.

Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş'ın da katıldığı piknikte Başkan Altepe, bol bol sohbet ettiği çalışanların mutluluğuna da ortak oldu. Pikniğe sihirbaz Abduri de ilginç gösterileriyle renk kattı. Top sektirme, çuval ve ip çekme yarışmaları da piknikte eğlenceli anlara imzasını attı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 14:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?