4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Belediye futbol turnuvası başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi personeli arasında düzenlenen futbol turnuvası başladı. Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (BUSKİ) tüm birimlerinde çalışanlar arasındaki dostluğun pekiştirilmesi için düzenlenen turnuva, Soğanlı Altınsaban Tesisleri’nde yapılıyor.

22 Mayıs Cuma gününe kadar maçların süreceği turnuvada Atıksu Arıtma, Besaş, Park Bahçeler, Büyükşehir Makine İkmal, Buski İşletmeler, Burbak, Büyükşehir Sivil Savunma, Buski Bilgi İşlem, Zabıta, BOİ, Fen İşleri, Mali Hizmetler, Emlak İstimlak, Burfaş, Buski Sivil Savunma, BOİ Kaza Derneği, Burulaş, Buski Elektrik, BOİ Atölye, Buski Güvenlik, Büyükşehir Bilgi İşlem ve Buski Makine İkmal olmak üzere 22 takım 250 personelle şampiyonluk için mücadele edecek.

Turnuvanın ilk gününde Atıksu Arıtma ile Besaş, Park Bahçeler ile Büyükşehir Makine İkmal, Burbak ile Büyükşehir Sivil Savunma ve Buski Bilgi İşlem ile Zabıta takımları karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı maçlarda, Besaş, Atıksu Arıtma’yı 8-4; Park bahçeler Büyükşehir Makine İkmal’i 1-0; Büyükşehir Sivil Savunma Burbak’ı 8-3; Buski Bilgi İşlem de Zabıta’yı 4-2 mağlup etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?