4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Belediye işçisinin hazin sonu

Bursa'da belediyeye bağlı bir taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışan şahıs, işçiler tarafından kesilen kavak dalının altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi Yavaş Sokak'ta meydana geldi. Yıldırım Belediyesi'ne bağlı bir taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışan Kenan Çevik (42), mesai arkadaşları ile birlikte sabah saatlerinde kavak dallarını kesmek üzere Mevlana Mahallesi'ne gitti.
Belediyeye ait vinç yardımı ile işçiler kavak dallarını keserken, 2 çocuk babası Kenan Çevik de çevredeki çocukların uzaklaştırılması için görevlendirildi. Kavak ağaçlarının çevresine güvenlik şeridi çeken ve düşen dallardan çocukların ve vatandaşların etkilenmemesi için çalışan Çevik, bir süre sonra vincin yanında beklemeye başladı.

Bu sırada ağaçtan kesilen yaklaşık 3 metre uzunluğunda 20 santim çapındaki kavak dalı, rüzgarın da etkisi ile savrularak yere düştü. Dalların esnemesi sonucu seken dal parçası, vincin yanında bekleyen Çevik'in kafasına düştü. Aldığı darbe sonucu kanlar içerisinde kalan Çevik, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Çevik'in mesai arkadaşları ise olayın şokunu üzerlerinden atamadı.
Çevik'in seken dalı fark edemediğini söyleyen mesai arkadaşları, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 13:04:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?