3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Belediye personeli Dündar'la tanıştı

Osmangazi Belediyesi'nde başkanlık koltuğunu Recep Altepe'den devralan Mustafa Dündar, işe personeliyle tanışarak başladı.

Devir-teslim törenlerinin ardından Osmangazi Belediyesi merkez binasındaki birimleri teker teker dolaşan Dündar, hem personelle tanıştı hem de personelin çalışma koşulları hakkında bilgi aldı. Dündar, "Yoğun geçecek 5 yıllık dönem başladı.

Elbette ne yapacaksak buradaki arkadaşlarımızla yapacağız. Çalışma arkadaşlarımıza çok önem veriyorum. Gerek çalışma koşulları gerekse kullanılan teknolojik altyapı anlamında daha iyisi olması için çalışacağız. Osmangazi zaten belirli aşamaya gelmiş bir belediye ve biz bu çıtayı daha yükseğe taşımak için çalışacağız. Bunu arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Osmangazi Belediyesi çalışanlarını hem tanımam hem de çalıştıkları ortamları görmem, iş verimi açısından büyük önem taşıyor" dedi.

Birim gezileri sırasında Osmangazi Belediyesi Avrupa Birliği Ofisi'ni de ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, burada çalışanlardan uluslararası ilişkiler hakkında bilgi aldı. Dündar, en kısa sürede Bürüksel'de Osmangazi Belediyesi ofisi açılması için gerekli çalışmanın yapılmasını istedi.

Milletvekilliği döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisi Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Üyeliği, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dışişleri Komisyonu Sözcülüğü ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye Yunanistan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı yapan Dündar, yeni dönemde yurtdışı ilişkilere büyük önem vereceğinin işaretlerini verdi.

Osmangazi Belediyesi'nin yeni Başkanı Mustafa Dündar, önümüzdeki hafta içinde de Soğanlı Hizmet Birimleri ve diğer hizmet binalarındaki personeli ziyaret ederek tanışacak.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 12:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?